Behöver du hjälp med din kursadministration?

Är det så att ni anordnar olika kurser och har behov av en bra kursadministration? När man har kurser av olika slag, så är det en hel del administration kring detta. Det är en process som gäller att man har överblick på. Det ska gå ett flöde från intresseanmälan av kurs, till antagning till att kursen är genomförd.

Det är inte fel att använda sig av ett verktyg för din kursadministration. Det hittar du hos Axintor. De har tagit fram ett sådant verktyg som ger dig en effektiv online-lösning så att du ska kunna administrera olika typer av kurser och aktiviteter. Det går via en molnbaserad lösning som är framtagen för företag och organisationer som anordnar kurser.

Administration av kurser via online-verktyg

Du som behöver ett bra verktyg för kursadministration kan sluta leta nu. Detta online-verktyg som skapats av Axintor är det du behöver. Med det får du kontroll över kursadministrationen från att personer anmäler sitt intresse för kursen, till att annonsera om kursen, anmälning till kursen, listor och mycket mer. Verktyget fungerar även om det är interna kurser inom själva företaget som ska hållas.

Om du vill läsa mer om detta verktyg och hur du kan integrera det med andra moduler som detta företag erbjuder, så ska du besöka deras hemsida. Där står det mesta du behöver veta om detta. Du kan även kontakta dem så kan de berätta mer om vad de kan erbjuda inom kursadministration och vad de har för övrigt utbud.